kjano

Együtt jó

2012/01/02. - írta: kozma jános

Tegnap Szilviék voltak nálunk. Megnéztük a karácsonyi fotókat, jót beszélgettünk, fotóztunk. Zsombor bemutatta új blogját. Megnéztünk pár szerkesztési trükköt, videó megosztást, kép beszúrást, szerkesztés. Kati és Szilvi a keddi Sándorfalvi ebédet beszélték meg. Zolival megnéztük a MyHeritage közös családfa oldalunkat. Itt felkínálnak ingyenes letöltést mobilra. Sajnos ez nem jött össze. Nem értelmezhető a szöveg, holott azt ígérik, hogy androidra ingyenesen tölthető le a szoftver. Na majd legközelebb. Majd Zolinak mutattam az új A bárka című sorozatot. Szilveszterkor töltöttem le innen.

 DSC00662.JPG

Ez még Mikuláskor készült

DSC00670.JPG

 Ezek új év napján készültek.

 DSC00692.JPG

 Nagyi és Napsugár, aki nagyon ritka dolgot csinál

 

DSC00711.JPG

Zoli Levente Szilvi Kati Nagyi Napsugárral

DSC00714.JPG

Zoli Szilvi Levente, kicsit - tőle szokatlanul - megilletődve.

DSC00712.JPG

Kati Nagyi Napsugár

DSC00675.JPG

Levente egy körre viszi el a macikat.

DSC00679.JPG

További képek

Kép 035.jpg

Valaha nagy Karácsonyok voltak nálunk, elfogytunk, kevesebben vagyunk, de lélekben és tapasztalatokban gazdagabbak. Jó volt együtt

Címkék: család családfa
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsmegcime.blog.hu/api/trackback/id/tr203514347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása